Hello

A Blog lényege a Kecelbeat és körülötte zajló események, zenék, képek sorozatai. Állandó híreket és zenéket próbálunk közzé tenni a nálunk közreműködő egyénekről azaz a Rakétásokról is.

2011. április 12., kedd

Hip-Hop Party a motorosban

Hip Hop party
Old bikers club (Motoros)
Kecel
2011.április 30 szombat

Deejayz: Shabaam,
Sajooo, Szacsa, Gabesz
Fellép Incidens Kecelbeat & Rakétás felvonulás (Kiskunhalas)
Kezdés: 8-kor
Vég?
Ital akció: Jim-beam

Réges-rég egy messzi-messzi kis városban beteljesedett a fanatikus hip-hop underground  láz,
És ezzel sok fiatal figyelmét felkeltve elindúlt,  egy hip-hop sorozat Kecelen, a 90 –s évek vége felé . Sajooo, Gabesz , és Benyeda László (Shabaam) főszervezésével és meg annyi segítséggel  sikeredett anno elég jól kiterjedt országos hírnevet keríteni partysorozatunkal, ezt köszönhetjük annak hogy sokfelől érkeztek hozzánk  jobbnál jobb Mc-k, Dj-k, Együttesek.
Shabaam is hip-hop Dj ként futott be a zene világába, Leslie és majd később Osiris néven járta ebben a stílusban az országot Győremixel és barátaival. Gabesz, Szacsa és Sajooo már régebben is foglalkozott szövegírással és rappelésel és persze bulik szervezésével. Tehát ennek emlékére és régi arcok gyülekezetére várunk titeket egy old scool hip-hop rap bulira  a motoros kocsmában. Ahol fellép az incidens Kecelbeat (Szacsa, Gabesz, Sajooo) és a Rakétás felvonulásból (Miksh&Csíszi). Továbbá Shabaam ajándékával, egy exclusive hip-hop settel.
Várunk mindenkit sok szeretettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése