Hello

A Blog lényege a Kecelbeat és körülötte zajló események, zenék, képek sorozatai. Állandó híreket és zenéket próbálunk közzé tenni a nálunk közreműködő egyénekről azaz a Rakétásokról is.

2011. február 2., szerda

Üdvözlet
Ez a blog azért jött létre , hogy bemutathassuk mindazon tevékenységünket amit a zene szeretete adott nekünk a magyar hip-hop rap undergroundon belül.

Nos mi vagyunk az INCIDENS KECELBEAT 2006 óta próbálgatunk feltörekedni kisebb nagyobb sikerekkel ami tartalmaz bulikat fellépéseket és persze zenéket amiket szerkeztünk.
A csapat több tagból is áll , de az alapítója 3 fő MC Gebasz (28) Sajooo (28) Szacsa (25)
Állandó közre működőnk  a kiskunhalasi  Rakétás felvonulásból Dee aki már krisztusi években jár. A zene szeretete persze hogy már több év múlttal rendelkezik szívünkben ami persze nem sok mindent jelent de azt biztos jelentheti , hogy tudjuk mit beszélünk és van vélemény a hazai zene pályáról, hogy miért is nehéz betörni és mért nem könnyű hallgatottságot szerezni. Minden esetre vannak tervek, vannak célok a csapatban de , hogy nem ez lesz mindennapi betevőnk forrása erre már rég rá jöttünk, de nem az a lényege csak az hogy nekünk ez a hobbi és ezt senki kedvéért nem hadjuk abba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése